Kvällssol.

Tjoho. Står lite tomt hät pga sjukdom. Men ville kika in och önska er ett magnifikt påsklov!! :)
Ska försöka få ordning på lite intressanta inlägg, tisinställda osv.
Ha det förträffligt sålänge!! :)<3
Pusshej

Hej från Barcelona..

Idag och igår har bestått av shopping, matmarknad och en tripp till Montjuq (stavningen är inte att lita på) Har haft en finfin vecka och en super lördag! Hoppas er vecka också vart bra :) Ikväll blire ut och käka tapas och på måndag eftermiddag bär det av hem igen! 
Ha det vackert.

On my phonieIts a beautiful day..

 
Hola! Med ett par mobil pics säger jag ciao ;) Bilderna är från gårdagen, och idag står shopping på schemat! :) Vädret är finfint 18grader , så med tanke på att det är snö där hemma så! ;) Nu ska jag käkafrulle på balkongen! Så får vi höras mer sen...
 

Barcelona

Om två timmar går flyget (och jag) mot denna stad! Och viktigast av allt, är kameran ;) Tydligen så är det extremt med kamera tjuvar där, har jag blivit varnad för från alla håll.... En härlig vecka med shopping, turisting, kanske fotoll osv osv! Ni får ha det bäst här hemma! Ska bli riktigt skoj, har aldrig vart i Barcelona innan så om ni har några tips, dela gärna med er!
Pusshej!

burn baby burn

Något jag älskar. Värmeljus, brasor ljusstakar.. haha älskar när det brinner! Mysfaktor tusen! En kopp te , frusna fötter, en brasa och en go film... Kan inte bli bättre, och man får verkligen myselda-myständaljus såhär nu innan sommarn! tjoho. Fast jag föredrar själva  sommaren miljarder gånger mer än kylan ! Ush fy. I MORGON ÄR DET FREDAG, mmmm. Sedan helg, och efter det Barcelona! Sen har jag eventuellt en rolig liten hemlis också... 
 
 

"life isn`t worth living for unless you have something worth dying for"

Pluggpluggipluggplugg! Thats how it goes! Vart och fotade med linnea igår! Hon tog några finfina bilder jag måste visa er... ska be henne skicka dom :) Nu måååste ag plugga, skriva deckare! tjoho. Har bildprov imorgon också..MMmmmmm så intressant!!
Pussheeej

långhelg

Imorn är det måndag.. Men inga bittra miner för jag har studiedag! Och fy katten vad gött det ska bli :)
Hoppas ni haft en förträfflig helg!
 

Andas vårluften

Något jag älskar, ett av mina favvo fotoväder. Solsken! Molnigt, mnjaä. Mycket roligare med sol, klar himmel och vind. Intressantare ideer och intressantare porträtt, ljusmässigt. Så ut och fota dessa dagar Dessutom är man oftast gladare när solen värmer, och för iaf mig får jag bättre ideer och ichmed det bättre foton !

Här bjuder jag på två halvtaskiga bilder på Märta… Asså, vädreeet!

Trevlig helgpå er alla nu!


Solsken

 Har vart väldigt sjuk i tvådagar så ursäkta frånvaron ! :) Såhär såg min eftermiddag ut, laddade upp för att sedan gå ut och fota lite i kvällssolen.... Ska starta datorn nu och pilla med bilerna nu ikväll.. och vila , är sjukt trött... Så bilder is on its way!


According to statics there will be 35,000 balloons sold today

Måndagen har tagit mig med storm! Eftermiddagen bestod av plugg, träna och plugg och lite slötv tittande i sängen innan sjönhetssömnen...Hur har eran måndag varit? Blev ju lite fotat i helgen, inget sådär dunder bra tyvärr men det kommer la antagligen upp ändå , imorgon kanske :) Har rätt så mycket att göra, i skolan är det att skriva en deckare på schemat utöver ett antal prov! :/
Vecka 12 sedan är det Barcelona som gäller! och efter det två veckors fotopraoo, jihaow!
Ha det vackert!

Helgen...

En helg med fridrotts em, praoplatsen fixad, bak och gött häng med Alice, foto (med close up filter!) med linnea, vart på teater för första gången i mitt liv, ätit hallon till frukost lunch middag , tränat,  köpt nya vårfresha jeans, och så klart njutit av det fantastiska vår vädret ( även blivit en hudton närmare solbrännan!!!) 
Hoppas ni haft en strålande helg!